Om Vitalas
Vitalas AB selger kosttilskudd i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Vitalas er en del av Midsona – et ledende konsern innen helse og egenpleie.

Kvalitetsgaranti
Du kan stole på at du får produkter av høyeste kvalitet når du handler av oss. Produktutviklingen skjer i tett samarbeid med flere produkteksperter i konsernet.

Beste service
Vår kompetente kundetjeneste yter service til alle markeder på de ulike språkene for å kunne tilby den beste service. Alle kontaktopplysninger, samt åpningstider, finner du i hovedmenyen under ”Kontakt oss”. Her på hjemmesiden finner du også rikelig med informasjon om våre produkter, slik at du enkelt skal kunne velge produktet som passer deg best.

Om Midsona
Midsona utvikler, produserer og markedsfører veldokumenterte produkter innen kost og helse, naturlegemidler, forkjølelse og hygiene. Vår visjon er å bli ledende i Norden innen helse og velvære. Vår misjon er å gjøre det enklere for alle å selv bidra til et sunnere liv i hverdagen.

Midsona består av fire geografiske områder - Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Forretningsområdene Sverige, Norge, Finland og Danmark markedsfører og selger kosttilskudd, naturlegemidler, helseprodukter, hudpleie- og skjønnhetsprodukter til dagligvarehandelen, apoteker og helsefaghandler i de ulike geografiske markedene. I forretningsområdet Sverige markedsfører og selger vi også direkte til forbrukere via postordre/Internett (Vitalas).

Konsernsjef er Peter Åsberg, og styreformann er Ola Erici. Konsernets har en netto omsetning på SEK 1,174 millioner (2015). Konsernet har 294 ansatte i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Konsernets personalpolicy slår fast at alle medarbeidere skal ha et sikkert, sunt, kreativt og utviklende arbeidsmiljø som gir forutsetninger for gode arbeidsprestasjoner og mulighet til egenutvikling. Helsefremmende tiltak skal stimuleres.

Les mer her: www.midsona.com