Rosenrot i gruppen / hos VITALAS AB (830102)
Rosenrot

Rosenrot

Abonner
159 nok / 79 nok
Velkomstpakke 30 tabletter, deretter annenhver måned levering av 60 tabletter for bare 299,50 + 39,50 frakt.
Lagersaldo:
678 st
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
830102
Kampanje:
 • 1 boks
  169 nok
  30 tabletter og gratis frakt. Du starter uten abonnement.
 • 3 bokser
  399 nok
  90 tabletter og gratis frakt. Du starter uten abonnement.

• Kosttilskudd med ekstrakt av rosenrot
• Du får et naturlig kosttilskudd som bidrar til økt energi 
   og økt konsentrasjonsevne
• Du får kombinasjonen av de virksomme stoffene Rosavin og 
   Salidrosid
• Du får Rosenrot regelmessig direkte hjem i postkassen så
   lenge du selv ønsker det

Når de samene var på daglange vandringer i fjellene, visste de hvor den raskeste veien til ny energi fantes. De lette etter Rosenrot. Nå behøver du ikke gå langt etter denne ekte energikilden. Rosenrot fra Vitalas er et kosttilskudd som gir deg energi og kraft. Vitalas Rosenrot inneholder ekstrakt av rosenrot som motsvarer 3000 mg rosenrot per tablett. De aktive stoffene Rosavin og Salodrosid har de unike egenskapene at de tilpasser seg etter kroppen din sitt behov for øyeblikket. Rosenrot bidrar med en forbedret kognitiv og mental prestasjonsevne og bidrar med å stimulere nervesystemet. Rosenrot spiller også en rolle for den fysiske prestasjonsevnen og kondisjon. Rosenrot har adaptogene egenskaper. Adaptogener bidrar med å tilpasse kroppen til miljøfaktorer i form ut av ytre og indre påvirkninger, samt å unngå negative effekter fra disse. 

Anbefalt dagsdose:

En tablett daglig i samband med måltid. Anbefalt dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Tenk på vekten av et mangesidig, balansert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn. Personer med epilepsi bør ikke benytte seg av produktet. Vi anbefaler generelt ikke personer som er under 12 år, gravide eller ammende å benytte seg av våre produkter. 

Innhold per dagsdose:

Rosenrotekstrakt

300 mg

Tilsvarende Rosenrot

3000 mg

  Hvorav Rosavin

6 mg

  Hvorav Salidroside

3 mgIngredienser:


Rosenrotekstrakt/(Rhodiolarosea), fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, kalsiumfosfat, natriumkarboksymetylcellulose, fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (hydroksipropylmetylcellulose, glyserol), klumpforebyggende middel (kiseldioksid, magnesiumsalter av fettsyrer).

Kundeanmeldelser