Omega-3 i gruppen / hos VITALAS AB (890102)
Omega-3

Omega-3

 
Lagersaldo:
722 st
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
890102
 • 1 boks
  299 nok
  120 kapsler og gratis frakt. Du starter uten abonnement.
 • 2 bokser
  499 nok
  240 kapsler og gratis frakt. Du starter uten abonnement.

• Kosttilskudd med høykonsentrert Omega-3, D- og E-vitamin 
• Vitalas Omega-3 gir 1000 mg fiskeolje per dagsdose

Omega-3 har blitt ansett som så viktig for helsen vår at det anbefales at alle bør spise fet fisk minst tre ganger i uken for å få nok omega-3. Vitalas Omega-3 er små, klare, 500 mg kapsler i en praktisk boks som er laget for du skal kunne la den stå fremme eller problemfritt ta den med på reise..

Omega-3

Vår kropp kan ikke selv produsere Omega-3 fettsyrer og kan heller ikke lagre disse over tid. For deg som spiser fet fisk mindre enn 3 ganger i uken kan det være smart med regelmessig tilskudd. Omega-3-fettsyrer er viktig for mange viktige funksjoner i kroppen og er bra for bland annet hjertet. Båda fettsyrorna EPA og DHA bidrar til hjertets normale funksjon*.
Fiskeoljen kommer fra fisk som er vill og fanges i vann i nærhten av havet i Sør-Amerika. Kapslene inneholder også E-vitamin, en antioxidant som beskytter omega-3-fettsyrene fra nedbrytning og harskning. Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
*En positiv effekt oppnås ved et daglig inntak av 250 mg EPA och DHA..

Anbefalt dagsdose:

2 kapslar. Anbefalt dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Tenk på viktigheten av et variert, balansert kosthold og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Personer med tendes til blødninger eller de som behandles med blodfortynnende medisin bør væra forsiktige med å bruke omega-3-fettsyrer da det er kjent at omega-3-fettsyrer har en lett blodfortynnende effekt. Derfor bør du rådføre deg med din lege før du bruker produktet.

Innhold per dagsdose:

Fiskeolja
  Hvorav Omega-3 fettsyror
  Hvorov EPA
  Hvorov DHA

1000 mg
570 mg
300 mg
200 mg

Vitamin D

10 mikrogram 200%*

Vitamin E

12,8 mg 107%*

* av dagligt referensintag

 

Ingredienser:

Fiskeolje (71%), gelatin (fra storfe), konsistensmiddel (glycerol), vitamin E (D-alfa-tokoferol), antioksidantmiddel (blandet tokoferoler), vitamin D (kolekalciferol)..

Kundeanmeldelser