Energi

Finn din snarvei til å bli frisk og glad og få mer energi i hverdagen – velg noen av kosttilskuddene i denne kategorien. 

Alle cellene i kroppen din trenger Q10 for å kunne produsere energi. Kroppens egen produksjon av Q10 avtar med tiden, det er derfor viktig med regelmessige tilskudd. Q10 fungerer både som tennplugg og brensel i en motor. Får cellene for lite brensel orker de ikke å holde maskineriet i gang noe som leder til at energiomsetningen i cellen fungerer dårlig. Velger du Q10 Super fra Vitalas får du et utprøvd energitilskudd med riktig sammensetning.

Rosenrot fra Vitalas er et oppkvikkende kosttilskudd som gir deg ny lyst og energi. Mennesker som regelmessig tar Rosenrot vitner om en opplevelse av skjerpet konsentrasjon noe som kan være til nytte på jobben eller i fritiden. Rosenrot har også den positive egenskapen at ditt lystsentrum påvirkes på en positiv måte.

Q-10 Super
Kompletter kroppens egne nivåer av koenzym Q10. Inneholder 30 mg Q10. Med Vitamin E.
79 nok
149 nok
Rosenrot
Et naturlig kosttilskudd som øker energien din og gir en følelse av en ny ro. En kombinasjon av stoffene Rosavin og Salidrosid som bidrar til en opplevelse av økt evne til konsentrasjon.
79 nok
159 nok