Kjempenattlysolje i gruppen / hos VITALAS AB (820101)
Kjempenattlysolje

Kjempenattlysolje

Abonner
159 nok / 79 nok
Velkomstpakke 15 daglige doser, deretter månedlig levering av 30 daglige doser for kun 269 nok + frakt 29 nok.
Antall : 
Lagersaldo:
778 st
Tilgjengelighet:
Artikkelnr:
820101
Kampanje:
 • 2 bokser
  279 nok
  30 daglige doser og gratis frakt. Du starter uten abonnement.
 • 4 bokser
  499 nok
  60 daglige doser og gratis frakt. Du starter uten abonnement.

• Kosttilskudd med Kjempenattlysolje – GLA og 
  Vitamin Compleks
• Hjelper med å opprettholde den hormonelle balansen 
• Opprettholder en sunn hud
• Kjempenattlysolje og en vitamintablett i smart forpakning


For å gjøre det enklere og så bra som mulig for deg i din hverdag, har vi valgt å pakke inn dette kosttilskuddet i en smidig pose med dagsdoser som inneholder to kapsler av Kjempenattlysolje samt en vitamintablett. Slik sett er du sikker på at du får i deg riktig dose hver dag. 

Bortsett fra 2 kapsler med Kjempenattlysolje har vi i hver pose også lagt til en vitamintablett med vitamin C, vitamin B6 og sink. Kjempenattlysoljen og vitamintabletten påvirker den hormonelle balansen og huden på en positiv måte. 

Kjempenattlysolje inneholder flerumettede Omega-6 fettsyrer og GLA (Gammalinolensyre). Kjempenattlysolje bidrar med å opprettholde en sunn hud og hjelper til med å opprettholde den hormonelle balansen. Vitamin B6 bidrar med å regulere hormonaktiviteten samt å minske trøtthet og utmattelse. Vitamin C bidrar med en normal dannelse av kollagen som har betydelse for hudens normale funksjon. Dessuten inneholder vitamintabletten også antioksidanten sink som bidrar med å beskytte cellene mot oksidativt stress samt med å opprettholde normalt hår, hud og negler. 

Kjempenattlys kan brukes av kvinner som opplever ubehag i samband med overgangsalderen eller PMS. Mange opplever også problemer med huden når hormonene er i endring. Kjempenattlys gir nyttig næring og bidrar til en normal hud slik at den holder seg frisk og elastisk.

Anbefalt dagsdose:

1 porsjonspose per dag (2 kapsler og 1 tablett). Anbefalt dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Tenk på vekten av et mangesidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Kjempenattlys skal tas daglig, også de dagene man ikke har ubehag for å gi en optimal effekt. Vi anbefaler generelt ikke personer som er under 12 år, gravide eller ammende å benytte seg av våre produkter. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

Innhold per dagsdose:

Kjempenattlysolje
  hvorav GLA (gammalinolensyre)

1000 mg
90 mg

Vitamin C

30 mg 38%*

Niacin

9 mg 56%*

Vitamin B6

1,1 mg 79%*

Sink7,5 mg 75%
* Av daglig referanseinntak (DRI)


Ingredienser – Kapsel med Kjempenattlysolje:

Kjempenattlysolje (Oenothera biennis L.) (72%), gelatin (fra storfe), overflatebehandlingsmiddel (glyserol), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat).

Ingredienser - Tablett med Vitamin Compleks:

Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose, dikalsiumfosfat, fettsyrer), vitaminer (askorbinsyre, nikotinamid, pyridoksinhydroklorid), mineral (sinksulfat), klumpforebyggende middel/antiklumpemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel (hydroksipropylmetylcellulose, glyserol).


Forpakningsstørrelse: 15 dagsdoser som inneholder 2 kapsler Kjempenattlysolje og en 1 vitamintablett. I startpakken levereras 1 eske – 15 dagers forbruk, kommende leveranser som 2 esker – 1 måneds forbruk. Leveres som 2 esker – 1 måneds forbruk.

Kundeanmeldelser

Andre kj°pte ogsň:

Rosenrot
Et naturlig kosttilskudd som øker energien din og gir en følelse av en ny ro. En kombinasjon av stoffene Rosavin og Salidrosid som bidrar til en opplevelse av økt evne til konsentrasj...
79 nok
159 nok
Q-10 Super
Kompletter kroppens egne nivåer av koenzym Q10. Inneholder 30 mg Q10. Med Vitamin E.
79 nok
149 nok
AloeVital
En brustablett inneholder ekstrakt fra Aloe Vera motsvarende 50 ml ren Aloe Vera-juice. Den er også rik på C-vitamin som bl.a. bidrar til immunforsvarets og hudens normale funksjon.
79 nok
159 nok
Omega-3
Når du er ekstra opptatt av kroppen din, velger våre Omega-3, med høye nivåer av EPA og DHA og vitamin D-tilskudd.
79 nok
159 nok